Loma Tahko

12.03.2021
1087
Talvella Tahkon rinteissä voi kokeilla lasketteluosaamista suksilla ja lumilaudalla. Tahkolla on 24 eri tasoista rinnettä ja 14 hiihtohissiä. Myös lapsille sopivia rinteitä löytyy. 
Kesällä Tahkolla voi viettää luontolomaa: uida järvessä, retkeillä metsässä tai pyöräillä. Erityisen runsaat mahdollisuudet Tahkolla on vesiurheiluun: soutelu, vesisukseilu ja vesiskootteriajo. Kokeneet oppaat ja ohjaajat järjestävät kajakki- ja kanoottiretkiä, moottori- ja purjeveneajeluja. Tahkolla pääsee myös mönkijäsafarille tai pelaamaan golfia. Pyöräilijät – niin harrastelijat kuin ammattiurheilijatkin – arvostavat yli 100 km:n pituisia ja vaativuudeltaan eri tasoisia pyöräreittejä. Alueen kahvilat, ravintolat, kylpylät ja keilahalli ovat auki ympäri vuoden.
Tahkon keskustassa on monipuolinen lasten leikkikenttä ja Tahko Farmi -kotieläinpiha.
Talvella Tahkon rinteissä voi kokeilla lasketteluosaamista suksilla ja lumilaudalla. Tahkolla on 24 eri tasoista rinnettä ja 14 hiihtohissiä. Myös lapsille sopivia rinteitä löytyy. Kesällä Tahkolla voi viettää luontolomaa: uida järvessä, retkeillä metsässä tai pyöräillä. Erityisen runsaat mahdollisuudet Tahkolla on vesiurheiluun: soutelu, vesisukseilu ja vesiskootteriajo. Kokeneet oppaat ja ohjaajat järjestävät kajakki- ja kanoottiretkiä, moottori- ja purjeveneajeluja. Tahkolla pääsee myös mönkijäsafarille tai pelaamaan golfia. Pyöräilijät – niin harrastelijat kuin ammattiurheilijatkin – arvostavat yli 100 km:n pituisia ja vaativuudeltaan eri tasoisia pyöräreittejä. Alueen kahvilat, ravintolat, kylpylät ja keilahalli ovat auki ympäri vuoden. Tahkon keskustassa on monipuolinen lasten leikkikenttä ja Tahko Farmi -kotieläinpiha.