Juhannus

12.03.2021
950
Jos haluat viettää keskikesän juhlaa perheen kanssa nauttien rauhasta ja hiljaisuudesta, valitse Saimaa Lakeside -lomamökki. Mökit sijaitsevat riittävän etäisyyden päässä toisistaan turvallisen ja yksityisyyttä kunnioittavan loman takaamiseksi. 

Jos taas sinua miellyttää kipinöivä ilonpito ja tanssiminen diskossa aamun koittoon saakka, tule Tahkolle!
Monen monista huvituksista ja tekemisistä voi aina löytää itselleen sopivan: piknikit, pyöräily, vesiskootteriajo, kalastus ja paljon muuta. Lomamökkien läheisyydessä on myös viehättäviä ravintoloita ja myymälöitä. 
Saimaa Lakeside ja Tahko hills -lomamökeissä on omat saunat ja terassit, joille voi kokoontua grillaamaan. Jokaisella Saimaa Lakeside -lomamökillä on oma venelaituri ja sähkömoottorilla varustettu vene. Suosittelemme, että varaatte lomamökin etukäteen.
Jos haluat viettää keskikesän juhlaa perheen kanssa nauttien rauhasta ja hiljaisuudesta, valitse Saimaa Lakeside -lomamökki. Mökit sijaitsevat riittävän etäisyyden päässä toisistaan turvallisen ja yksityisyyttä kunnioittavan loman takaamiseksi. Jos taas sinua miellyttää kipinöivä ilonpito ja tanssiminen diskossa aamun koittoon saakka, tule Tahkolle! Monen monista huvituksista ja tekemisistä voi aina löytää itselleen sopivan: piknikit, pyöräily, vesiskootteriajo, kalastus ja paljon muuta. Lomamökkien läheisyydessä on myös viehättäviä ravintoloita ja myymälöitä. Saimaa Lakeside ja Tahko hills -lomamökeissä on omat saunat ja terassit, joille voi kokoontua grillaamaan. Jokaisella Saimaa Lakeside -lomamökillä on oma venelaituri ja sähkömoottorilla varustettu vene. Suosittelemme, että varaatte lomamökin etukäteen.