COVID-19

15.09.2022
583
Kaikki mökit on varustettu desinfiointiaineilla. Kaikki majoitustilat siivotaan huolellisesti ennen vieraiden tuloa ja heidän lähdettyään.
Virustartunnan ehkäisemiseksi ja tartuntariskin alentamiseksi on noudatettava kaikkia terveysviranomaisten suosituksia: vältettävä fyysistä kontaktia muihin (perheen ulkopuolisiin) ihmisiin, pidettävä 1-2 metrin turvavälit, huolehdittava käsihygieniasta ja käytettävä käsidesiä. Suosittelemme vakavasti myös kasvomaskin käyttöä julkisessa liikenteessä, myymälöissä ja muilla julkisilla paikoilla.
Jos havaitsette COVID-19-virustartunnan oireita, ottakaa yhteyttä vakuutusyhtiöönne tai soittakaa kansalliseen terveydenhuollon neuvontanumeroon 116 117.
Kaikki mökit on varustettu desinfiointiaineilla. Kaikki majoitustilat siivotaan huolellisesti ennen vieraiden tuloa ja heidän lähdettyään. Virustartunnan ehkäisemiseksi ja tartuntariskin alentamiseksi on noudatettava kaikkia terveysviranomaisten suosituksia: vältettävä fyysistä kontaktia muihin (perheen ulkopuolisiin) ihmisiin, pidettävä 1-2 metrin turvavälit, huolehdittava käsihygieniasta ja käytettävä käsidesiä. Suosittelemme vakavasti myös kasvomaskin käyttöä julkisessa liikenteessä, myymälöissä ja muilla julkisilla paikoilla. Jos havaitsette COVID-19-virustartunnan oireita, ottakaa yhteyttä vakuutusyhtiöönne tai soittakaa kansalliseen terveydenhuollon neuvontanumeroon 116 117.