Kalastus

15.09.2022
603
Lomamökkien varustukseen kuuluu sähkömoottorivene ja mato-onget. Saimaa Lakeside -lomamökeissä on kaasugrillit ja Tahko hills -mökeissä grillikatos, jossa itse pyydystetystä kalasta voi valmistaa aterian. Tarvittavat varusteet sisältyvät lomamökin vuokraan.
Loppukeväästä ja kesällä mato-onkeen käyvät hyvin ahven, särki ja lahna sekä muut särkikalat. Kesäkuusta heinäkuun loppuun saaliiksi voi saada harjusta ja taimenta. Loka-marraskuussa järvestä saa saaliiksi isoja kaloja: haukea, taimenta, ahventa ja säynävää.
Lomamökkien varustukseen kuuluu sähkömoottorivene ja mato-onget. Saimaa Lakeside -lomamökeissä on kaasugrillit ja Tahko hills -mökeissä grillikatos, jossa itse pyydystetystä kalasta voi valmistaa aterian. Tarvittavat varusteet sisältyvät lomamökin vuokraan. Loppukeväästä ja kesällä mato-onkeen käyvät hyvin ahven, särki ja lahna sekä muut särkikalat. Kesäkuusta heinäkuun loppuun saaliiksi voi saada harjusta ja taimenta. Loka-marraskuussa järvestä saa saaliiksi isoja kaloja: haukea, taimenta, ahventa ja säynävää.