COVID 19

12.03.2021
961
Virustartunnan ehkäisemiseksi ja tartuntariskin alentamiseksi on noudatettava kaikkia terveysviranomaisten suosituksia: vältettävä fyysistä kontaktia muihin (perheen ulkopuolisiin) ihmisiin, pidettävä 1-2 metrin turvavälit, huolehdittava käsihygieniasta ja käytettävä käsidesiä. Suosittelemme vakavasti myös kasvomaskin käyttöä julkisessa liikenteessä, myymälöissä ja muilla julkisilla paikoilla.
Jos havaitsette COVID-19-virustartunnan oireita, ottakaa yhteyttä vakuutusyhtiöönne tai soittakaa kansalliseen terveydenhuollon neuvontanumeroon 116 117.
Virustartunnan ehkäisemiseksi ja tartuntariskin alentamiseksi on noudatettava kaikkia terveysviranomaisten suosituksia: vältettävä fyysistä kontaktia muihin (perheen ulkopuolisiin) ihmisiin, pidettävä 1-2 metrin turvavälit, huolehdittava käsihygieniasta ja käytettävä käsidesiä. Suosittelemme vakavasti myös kasvomaskin käyttöä julkisessa liikenteessä, myymälöissä ja muilla julkisilla paikoilla. Jos havaitsette COVID-19-virustartunnan oireita, ottakaa yhteyttä vakuutusyhtiöönne tai soittakaa kansalliseen terveydenhuollon neuvontanumeroon 116 117.